Podcast: 3x luisteren naar het Fröbelboek


Ben jij ook zo’n fan van podcasts? Lekker op de fiets, in de trein of auto luisteren naar een gesprek over een onderwerp waar je meer over wil weten?

Dat treft, want wij waren de afgelopen maanden te gast bij maar liefst drie podcast-makers. Hieronder een overzicht. We zijn benieuwd wat je ervan opgestoken hebt.

Advertising heroes – met Jacarrino Dost

podcast advertising heroesJacarrino is een liefhebber. Een liefhebber van mooie boeken, maar ook van spelen en speelfiguren. Het werd een doldwaas gesprek (ondanks dat we het bij Spa rood hielden).

>>> naar de podcast >>>

Outcast – met Simon van der Veer

Marijne en Ben in de Outcast

Een podcast met muziek, dat is toch eigenlijk gewoon radio? Ja, natuurlijk. Simon van der Veer wilde volgens ons eigenlijk altijd al het mannetje van de radio zijn, en daarom creëerde hij zijn eigen studio. Een vrolijk gesprek en spel (met de dobbelsteen, en muziek) over spelen en de adviseur. 

>>> naar de outcast >>>

 

Chaos in de Orde – met Rachel Levi

chaos in de orde podcastRachel Levi maakt al weer een flinke tijd een spannende podcast bij het jaarlijkse werkfestival Chaos in de Orde (of een festival bij de podcast, wat jij wil), het festival voor organisatievernieuwers. Wij kregen de kans om niet alleen op het festival de Grote Fröbelshow te mogen presenteren, maar werden ook door Rachel geïnterviewd voor haar podcast. Het werd een van de meest persoonlijke verhalen over ons boek (hoe doet Rachel dat toch?) 

>>> naar de podcast >>>